torsdag 25. august 2011

ny dag

så på nyhetskanalen i dag og så kongefamilien komme til en gudstjeneste.. lurte på om det var noe minnesermoni etter terrorangrepet.. men var noe hyggeligere, kronprinsparet feirer visst ti års bryllupsdag. så fikk jeg den informasjonen og.


etter at de små kattene er sendt videre er mine fire store tilbake til den vante hverdagen.. med å finne sine plasser i huset og kommer mer inn en de gjorde en periode. de koser seg i solgløttet og farter rundt inne som ute. det er godt å se at de har det bra.. hunden foretrekker å ligge i yttergangen eller ute på plattingen :) med nytt tyggebein ervervet hos naboen, er han ganske fornøyd. hadde samlet sammen lekene sine der ute og.. godt det er dyr som ordner opp med sitt eget :)


uken nærmer seg slutten visstnok.. det er snart nok en helg.. hmm.. jaja. det er no kjekt det og, ingen konkrete planer for den. kanskje bare ta det som det kommer uten store planer for dagene. det er alltid det daglige som må gjøres.. husvask, klesvask, dyrestell, hagestell.. det er alltid noe som må gjøres.

ellers syns jeg virkelig at batteriet på mobilen kunne hatt bedre levetid.. må jo snart være koblet til laderen 24/7 for å kunne bruke den jo :( det kan nå ikkje være rett, eller?!?!


snart på tide å hive seg rundt, ta seg en dusj og ut med hunden :) fint vær i kveld.. så kjekt med tur da. ikkje alltid så kjekt i øs pøs regn sidelengs.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar